Marnosetcom

Voor de inrichting van de jurytafel is een apparatuur rack ontworpen (marnosetcom) waarbij de jurytafel wordt voorzien van marnoconsole met netwerkaansluiting en wandcontactdoos. Hiermee zijn er voldoende netwerk- en 230 volt aansluitingen voor kleine en grote evenementen. Centraal is het rack voorzien van een netwerk switch gemanaged diverse paths mogelijkheden van de console met netwerkaansluiting. Het doorkoppelen van de 230 volt aansluitingen die zijn opgesplitst in een directe netaansluiting en aansluitingen die voorzien zijn van een UPS (Uninterruptible Power Supply) Deze centrale UPS zorgt ervoor dat bij spanningsuitval het netwerk in stand blijft van een maximale tijd van 10 minuten. In de marnosetcom is plaats voor opslag van netwerk bekabeling en benodigdheden voor op de jurytafel en het inbouwen van tijdwaarneming apparatuur. Het rack is voorzien van een schokproef uitvoering zodat de apparatuur beschermd is tegen trillingen en transport schade. Voor de voeding van de systemen zijn voor de veiligheid in vochtige omgevingen zoals zwembaden en buiten opstelling 10 mili ampère aardlek schakelaars opgenomen. Aan de achterzijde van het rack zijn ventilatoren gemonteerd voor extra koeling en het afvoeren van overtollige warmte. De marnosetcom wordt compleet geleverd en heeft een keuring ondergaan NEN 3140. Voor de consoles en bekabeling worden extra opbergboxen meegeleverd.  Marnotech kan ook de internetverbindingen en koppeling naar een officenetwerk of evenementen netwerk verzorgen. Het rack is ook leverbaar in een uitvoering als SER( Satelliet Equipment Room) rack waarbij de consoles en netwerkverbindingen uit 1 backbone bestaat. Hiervoor worden Multi kabels ingericht met industriële connectoren. Deze opstelling is bruikbaar voor congressen grote evenementen met kassa inrichtingen ect.

Product topics:

  • Behoud van apparatuur in vochtige omgevingen
  • Snelle opbouw van de jurytafel of eventueel in uitvoering congres tafel
  • Samenbouw tot een datacenter netwerkstation
  • Aansluiting van de marnoconsole voor apparatuur o.a. laptops, printers
  • Beschermt tegen kortstondige uitval van het E-net
  • En voorzien van een nood back-up door een UPS

Hoe werkt het?

De marnoconsoles worden op de jurytafel geplaatst waarbij laptops, printers, en tijdwaarnemingen apparatuur en camerasystemen op kan worden aangesloten. Elke console heeft een 5 Ports netwerkswitch (1 GB). De consoles zijn afzonderlijk te betraden 230 volt naar een verdeler of onderling door te koppelen. Voor het netwerk kan men de switches bekabelen vanuit een centrale switch of de switches in de console onderling door te koppelen.

Voor het netwerk kunnen switches worden ingezet gemanaged en voorzien van SFTP-poorten voor onderlinge glasverbindingen. Het geheel afhankelijk van de netwerk grootte waarbij de rack switches worden aangesloten op een centrale core switches. Hiermee is in een korte tijd een zeer betrouwbaar netwerk modulair op te bouwen. Dit voorkomt frustraties van uitval en capaciteit problemen. Als optie is het netwerk te supporten op afstand en te controleren.