De essentie van Marnotech

Full HD beeldanalyses en nauwkeurige beeldverwerking

Innovatieve producten voor de sporter en hun trainers

Marnotech is vanaf 2018 bezig met innovatie producten en diensten in de industrie. De kennis is opgedaan in het bedrijfsleven o.a. datacenters, gebouw automatisering, commissioning en advieswerk. De kennis binnen Marnotech ligt vooral op de meet en regel techniek Embedded systems. Marnotech beschikt over uitgebreide ervaring van de hedendaagse PLC (programeer talen) en sensor technieken. Door interesse in techniek en sport is jarenlang ervaring opgedaan in elektronische tijdwaarneming in de zwemsport.  Voor de elektronische tijdwaarneming en jurytafel inrichting is een standaard systeem ontwikkelt. Omdat tijdwaarneming en jurytafel inrichting en netwerken steeds meer afhankelijk zijn geworden van elkaar kan deze totaal oplossing door de verenigingen eenvoudig worden opgebouwd en bediend.

Producten in de breedte

Het ontwikkelen van de producten voor de sport is ontstaan omdat de  techniek voor de aankomende sporter en trainers is achter gebleven of niet aanwezig is. Marnotech wil juist zijn product in de breedte sport aanbieden zodat de trainer en sporter in een vroeg stadium de juiste trainingsanalyses kunnen maken. De producten zijn inzetbaar in de  breedte sport en voor alle trainers en sporters  eenvoudig beschikbaar. Dus geen lange opbouw en afbouw tijd om tot een goed resultaat te komen. Binnen de producten vind data opslag plaats van de persoonlijke sporter. Hiervoor is uitgebreid onderzoek gedaan om de geregistreerde beelden en analyses op te slaan in een data center. ( algemene verordening gegevensbescherming AVG) Waarbij uitgegaan is van de stelling “data to person”. De data die wordt geregistreerd  wordt veilig in een Cloud opgeslagen zodat de sporter en trainer de gegevens en beelden kunnen inzien. De beelden worden op naam van de sporter geregistreerd en zijn persoonlijk eigendom van de sporter. Hierdoor wordt een persoonlijk archief opgebouwd.

Intelligente veiligheidsoplossingen voor zwembadglijbanen

Binnen de industriële oplossing is naar aanleiding van ongevallen in glijbanen een “sensor head” ontwikkelt. Deze “sensor head” registreert de zwemmer in de glijbaan en het gedrag van de zwemmer als deze rood stoplicht negeert. De ongevallen vinden plaats doordat de zwemmer in de glijbaan te dicht op elkaar vertrekken en in het uitstroom bad elkaar raken. De toezichthouder ziet dit vaak te laat maar wordt met dit systeem direct gealarmeerd van wangedrag. Door middel van een geluidsignaal en display bij de toezicht post. Alle acties worden gelogd in een logfile inclusief datum en tijd. Wij kunnen u uitgebreid informeren en beschikken over een test glijbaan.

Onze producten dragen bij in de beleving en ondersteuning voor de sporttalenten

Marnotech ontwikkeld de producten met hoogstaande kwaliteit en service gerichtheid.

Marnotech heeft onderzoek gedaan bij verschillende sporten waarbij trainers is gevraagd naar de technische behoefte om het juiste gereedschap te krijgen dat nodig is voor de vordering van de aankomende talenten. De doelgroep is de talentontwikkeling naar de top met de juiste afgestemde techniek. De techniek dient eenvoudig te zijn robuust, veilig en snel inzetbaar.  Waarbij ook belangrijk is dat het modulair is voor verschillende sport toepassingen. Zo is de marnoviewer ook voorbereid op HI speed camera’s, deze toepassing is voor de topsport locaties. Een belangrijk punt is het organiseren van de geregistreerde data voor de sporter, trainer en ouders. De laatste groep heeft baat bij controle over de data en opslag en toegankelijkheid voor de minderjarige sporter. (AVG).

Voor de producten is ook uitgegaan van mobiliteit zoals de marnoschotklok, hier loopt op dit moment een aanvraag voor vervoer in het vliegtuig voor buitenlandse training locaties. De marnodetect is ontwikkeld met industriële kennis van  intelligente sensoren en besturing techniek. Hier is voor de toezicht houder een installatie beschikbaar voor veiligheid van glijbanen. In onze test glijbaan is twee jaar getest om een betrouwbare meting te verkrijgen en realtime opslag van de gebeurtenissen in een logfile waarbij alle registraties worden opgeslagen. Marnotech is bekend in de tijdwaarneming voor de topsport wedstrijd zwemmen en ook voor schoonspringen juryscore netwerken. Marnotech vind het belangrijk om gezamenlijk tot de juiste product samenstelling te komen met kwaliteit en service.

Marnotech innoveert producten

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!